Nyårsafton

För första gången sedan jag och Johan träffades har vi firat nyårsafton hemma hos oss! Det var jättemysigt! Johans syster och hennes make var här och firade med oss. Vi hjälptes åt med kvällens middag och fick verkligen frossa i mumsig mat.

Till förrätt åt vi räkcocktail med melontzatziki och vitlöksbröd. Till det drack vi 50° Parallel Riesling Trocken. Huvudrätten bestod av helstekt fläskfilé som vi marinerat med rödvinsvinäger och olivolja, samt fyllt med getost och soltorkade tomater. Till det serverade vi ugnsstekta rotfrukter som vi smaksatt med honung och timjan samt en rödvinssås. Till det drack vi Graham Beck Pinotage. Till efterrätt åt vi en fantastisk brownie med vit choklad, valnötter och hasselnötter och vaniljglass. Mums.

Vårt festligt dukade middagsbord med färgtema lila.


Vårt festligt dukade middagsbord med färgtema lila.Jag poserade i köket samtidigt som jag diskade rent champagneglasen.


Jag poserade i köket samtidigt som jag diskade rent champagneglasen. Vi har inte så många så vi fick använda samma glas till välkomstdrinken (som också var bubbelbaserad) som till bubblet vid tolvslaget.
Nyårsoutfiten består av:

 • Klänning från Zara.
 • Leggings från H&M.
 • Pumps från Din Sko.

´


Efter middagen, som varade en bra stund, spelade vi spel: Carcassone och Retro. Jag vann båda, hi hi hi, hurra vad jag är bra! Vi fick såklart ta paus vid midnatt för att gå ut på balkongen och skåla in det nya året och decenniet! Vi hade perfekt utsikt och fick se massor av fyrverkerier. Jättefint!
Första bilden på mig, direkt efter tolvslaget.


Första bilden på mig, direkt efter tolvslaget. Lite kallt, men ganska bra ändå 🙂Käre maken är också nöjd och glad med det nya året.


Käre maken är också nöjd och glad med det nya året.Jag hoppas att ni också hade en bra nyårsafton och en fin start på 2010!

En kommentar

 1. Frida skriver:

  Hej hej och God Fortsättning på det nya året!
  Det verkar som ni haft en skön jul & nyårshelg, även vi har trots all ”musicerandehysteri” i december lyckats varva ner 🙂

  Hoppas vi kan styra upp någon liten ”family get together” inom hyfsat snar framtid! Ha det gott och hälsa maken!

  Kram
  //Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *