60-årskalas

Helgen som gick var det stort kalas för svärmor som fyller 60 år! Mina föräldrar kom ned från Katrineholm för att vara med, så (nästan) hela tjocka släkten var på plats! Det var en himla trevlig och mysig fest. Som present hade vi ”barn” gått ihop och köpt biljetter till musikalen Buddy Holly som kommer till Jönköping i mars nästa år. Jag tror det var uppskattat. Vi gav även en lyxig parfym.

Kvällens Lena - i den lilla svarta.


Kvällens Lena:

  • ”Den lilla svarta”, från Lindex.
  • Kort cardigan i guldglitter, från Sisters.
  • Svarta strumpisar.
  • Svarta retropumps, från Din Sko.


Svärfar hade slagit på stort och köpt 60 (!) röda rosor. De var fantastiskt fina, men det ska vara fint när man fyller jämt 🙂 Jag frågade käre maken när jag skulle få 60 rosor, men han lovade bara tre till nästa sommar. Hi hi, får väl nöja mig med det.

60 röda rosor.


60 röda rosor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *