Bröllopsdagsmiddag

Min sista arbetsdag innan semestern var vi ute och åt middag för att fira vår bröllopsdag. Två år! Enligt Bröllopstorget är denna bröllopsdag ett pappersbröllop. Låter lite trist, jag kallar det hellre en kalasdag. Men nästa år, tredje året, då säger samma källa att det är läderbröllop. He he he, det kan ju tolkas lite hur som helst…

Här står vi finklädda i hallen innan vår bröllopsdagsmiddag.


Här står vi finklädda i hallen innan vår bröllopsdagsmiddag. Jag har på mig topp och byxor från Banana Republic, halssmycke från Poppiga Pärlor. Johan har skjorta från Üns Skrädderi och byxor från Tiger.Vi firade kvällen på Den Småländska Kolonin, som öppnat i Svarta Börsens gamla lokaler. Det var ett mycket trevligt ställe med otroligt god mat. Deras bar på ovanvåningen var också toppentrevlig, den rekommenderas om man inte vill äta utan bara sitta i den fina miljön en stund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *