Supermamman

Idag har jag, helt på egen hand, genomfört ett styck veckohandling i sällskap med två styck barn. Inte så imponerande i sig kanske, men aktiviteten genomfördes helt utan gnäll, gnöl, gråt, ilska, frustration eller andra dylika utbrott. Och då talar vi om allt från påklädning och inpackning i bilen, till handling och hemtransport. Allt! Harmoniska familjen, liksom.

Det hela kan ha underlättats av bland annat en plats på familjeparkeringen, en extremt harmonisk bebis, en av ICA Maxis gratisbananer, en provsmakningsbrödbit, två damer som berömde Amandas prinsessklänning samt en liten förpackning med glittriga hårspännen för den ringa summan av 25 kr – helt klart värt pengarna! 🙂

Hårspännen
Humörräddaren.

Oavsett orsak kände jag mig som en superhjälte som lyckades med detta konststycke. Yey!

En kommentar

 1. Lollipop skriver:

  Hej,
  Vad roligt att se våra mini clip från Lollipop, de är ju så söta! Hoppas de gillas av användaren!
  Hälsningar
  Ulrika & Annika
  Lollipop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *