Käre Morris

– Hej, jag heter Kristin och ringer från Ekhagen angående en katt… Morris. Är han din?
– Ja…

Ett mycket omtumlande telefonsamtal, jag trodde hon ringde för att berätta att Morris är död – men åtminstone återfunnen – men det visade sig att Morris lever och mår väl. Helt otroligt, jag grinade och tackade om vartannat.

Kisse har hälsat på dem och sovit på deras utemöbler till och från i två-tre veckor. Först hade de missat tatueringen i örat, men till slut sett den, kollat upp numret hos Sverak och slutligen ringt mig. Tack och lov för id-märkning! Och tack och lov för otroligt snälla människor.

Nu har vi varit och hämtat Morris. Och lämnat av en stor chokladask, bara ”tack” räcker liksom inte.

Morris
Morris ligger och spinner på köksgolvet som om inget hade hänt. Trodde aldrig detta, är så oerhört tacksam. Nu får vi se om kisse tänker stanna hos oss, det vet vi ju inte men vi hoppas innerligt att han gör det ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *