Mamma på rymmen

Idag lämnar jag min käre make och mitt älskade barn för att åka på utflykt med ett gäng trevliga tjejer. Jag blir upphämtad nu på morgonen och sedan styr bilen mot Ullared där seriös shopping står på schemat. Jag ska handla julklappar och födelsedagspresenter så det står härliga till! Bilen vi åker i är stor och även utrustad med takbox, så förhoppningsvis får vi med oss allt hem igen 🙂

Bortavaron är dock inte så långvarig, jag är hemma på måndag eftermiddag igen. Jodå, vi ska faktiskt övernatta. Resten av shoppinggänget bort i och runt Katrineholm, så de har långt att åka. Det blir lite för styvt med en endagarstur. Detta är första gången jag och Amanda inte sover under samma tak! Undrar hur det ska gå… ja inte för Amanda, hon har ju sin pappa och klarar sig fint. Men undrar hur det känns för mig? Det blir nog bra. Trevligt sällskap, middag och ett glas rött står på kvällsschemat, så jag har nog annat att tänka på.

Min senaste kundvagn på Ge-Kås... undrar om vi ses igen?
Min senaste kundvagn på Ge-Kås… undrar om vi ses igen?

Shoppa lungt? – Inte en chans 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *