Buzzar: Digster

Jag har fått ytterligare en spännande kampanj via Buzzador. Just nu provar jag tjänsten Digster, eller rättare sagt Digster Premium, som har mer än 150 uppdaterade spellistor för olika tillfällen och smaker till Spotify, iTunes och WiMP. Tjänsten drivs av världens största musikbolag Universal Music. Musiken på Digster kommer däremot från alla musikbolag.

Digster - playlists for all.
Bild från Buzzador/Digster.

Digster Premium ger mig tillgång till fler spellistor än ”vanliga” Digster och framförallt spellistor gjorda av kända artister. Jag har angett mina musikpreferenser och får förslag på spellistor till olika tillfällen från Digsters 20 musikredaktörer – allt för att jag ska slippa leta. Det är enkelt att alltid ha bra spellistor med sig och extra bra för mig som i vanliga fall kan bli lite enkelspårig i mina musikval! 🙂

Som trogen bloggläsare kan du också prova Digster Premium i sex månader! Ange bara koden ”buzzador” när du registrerar din profil på www.digster.se.

Det här gör en Buzzador.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *