Buzzar: LOVEFiLM

Wi-hoo! Jag kom med i Buzzadors kampanj för Lovefilm – Nordens ledande filmuthyrare på nätet – där jag får prova tjänsten Flex2 med obegränsat antal filmer under två månader. LoveFilm erbjuder:

  • Film direkt hem i brevlådan (två i taget).
  • 50 nya titlar i veckan.
  • Portot ingår, även då du skickar tillbaka filmerna.
  • Över 20000 titlar på DVD och 1300 Blu-raytitlar.

Vi (för käre maken får också vara med och bestämma) har redan fått våra två första filmer; The Eagle och Black Swan. Som prenumerant får man välja ut filmer till sin ”hyrlista” och sedan prioritera vilka man vill ha i första, andra och tredje hand. Nu ska vi bara titta på The Eagle, Black Swan såg vi i lördags, så ska vi skicka tillbaka och få nya filmer. Jag hoppas på Svinalängorna och kanske 127 timmar.

Som trogen bloggläsare kan du också prova Lovefilm kostnadsfritt! Använd presentkortet nedan. Tänk bara på att avsluta din prenumeration inom två månader för att undvika kostnader – om du inte vill fortsätta som prenumerant förstås 🙂

Presentkort - Lovefilm.

Det här gör en Buzzador.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *