Buzzar: Sötpotatis Nötkött

Nu har vi fått vår leverans av Nestlés barnmat Sötpotatis Nötkött, enligt tillverkaren ”en naturligt söt och nyttig varmrätt som inte innehåller något salt och bara naturliga ingredienser”. Dottern har gladeligen ätit av maten, så hon gillar den absolut! Vi fick även ett gäng provburkar att dela ut så vi har försett kusin Noelle och nästan alla småkompisarna med varsin burk – och jag vet att minst ett av barnen gillade maten.

Just den här maten är egentligen för barn från 6 månader, så den är snart lite väl finfördelad för Amanda som kan tugga större bitar… men den kanske dyker upp i en variant även för större bebisar?

Nestlés Sötpotatis Nötkött.
Nestlés Sötpotatis Nötkött. Bild från Buzzador/Nestlé.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *