Buzzador

Jag är sedan en tid tillbaka en så kallad Buzzador! Det betyder att jag via företaget Buzzador AB får prova nya produkter och tjänster, berätta om dessa för människor jag känner och sedan rapportera tillbaka vad folk tycker. Som Buzzador får jag inte betalt, utan gör detta för att jag tycker det är roligt.

Detta är såklart jättespännande och jag tänkte att jag ska berätta lite mer om de kampanjer jag ska vara med i under hösten här på bloggen. Så – what’s in it for you? Jo, ganska ofta får jag ett helt gäng varuprover av det som ska testas och om du är intresserad av produkten delar jag gärna med mig av proverna till dig! Det är bara att säga till.

Just nu väntar jag på en sändning av Nestlés barnmat Sötpotatis Nötkött och en kort prenumeration av tidningen Allas. Dessutom hoppas jag på att få testa tjänsterna Lovefilm och Digster… men där är jag inte uttagen ännu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *