Arkiv för Buzzador

Buzzar: Tex Mex Tapas

Jag kom med i Buzzadorkampanjen för Santa Marias Tex Mex Tapas, ett helt nytt sortiment bestående av nio produkter som man enkelt gör tapas av – perfekt för mingel, som förrätt eller till fest! Jag har fått sex produkter att prova på, bland annat tostaditos (frasiga och lättsaltade tapasbröd), escabeche och mango mojo (vegetariska tapastoppings), samt tapas spice mix (ört- & chilikryddmix). Allt verkar jättegott och jag har fått ett recepthäfte med tips på tapas att laga. Ska bli spännande!

Santa Maria Tex Mex-tapas.
Santa Maria Tex Mex-tapas. Bild från Buzzador/Santa Maria.

Det här gör en Buzzador.

Buzzar: Allas

Jag har fått en månadslång prova på-prenumeration av tidningen Allas via Buzzador. Allas är en veckotidning som innehåller inspiration och intressant läsning om bland annat hälsa och mode, krönikor av några av Sveriges bästa krönikörer, spännande noveller, recept, tips för trädgården och hemmet, inredning och trender.

Tidningen Allas.
Tidningen Allas. Bild från Buzzador/Allas.

Jag delar gärna med mig av tidningarna när jag läst dem, så säg till om du är intresserad! Det sista numret i min prova på-prenumeration för jag dessutom i fem exemplar att dela ut, så passa på att prova en ny tidning!

Det här gör en Buzzador.

Buzzar: Digster

Jag har fått ytterligare en spännande kampanj via Buzzador. Just nu provar jag tjänsten Digster, eller rättare sagt Digster Premium, som har mer än 150 uppdaterade spellistor för olika tillfällen och smaker till Spotify, iTunes och WiMP. Tjänsten drivs av världens största musikbolag Universal Music. Musiken på Digster kommer däremot från alla musikbolag.

Digster - playlists for all.
Bild från Buzzador/Digster.

Digster Premium ger mig tillgång till fler spellistor än ”vanliga” Digster och framförallt spellistor gjorda av kända artister. Jag har angett mina musikpreferenser och får förslag på spellistor till olika tillfällen från Digsters 20 musikredaktörer – allt för att jag ska slippa leta. Det är enkelt att alltid ha bra spellistor med sig och extra bra för mig som i vanliga fall kan bli lite enkelspårig i mina musikval! 🙂

Som trogen bloggläsare kan du också prova Digster Premium i sex månader! Ange bara koden ”buzzador” när du registrerar din profil på www.digster.se.

Det här gör en Buzzador.

Buzzar: LOVEFiLM

Wi-hoo! Jag kom med i Buzzadors kampanj för Lovefilm – Nordens ledande filmuthyrare på nätet – där jag får prova tjänsten Flex2 med obegränsat antal filmer under två månader. LoveFilm erbjuder:

  • Film direkt hem i brevlådan (två i taget).
  • 50 nya titlar i veckan.
  • Portot ingår, även då du skickar tillbaka filmerna.
  • Över 20000 titlar på DVD och 1300 Blu-raytitlar.

Vi (för käre maken får också vara med och bestämma) har redan fått våra två första filmer; The Eagle och Black Swan. Som prenumerant får man välja ut filmer till sin ”hyrlista” och sedan prioritera vilka man vill ha i första, andra och tredje hand. Nu ska vi bara titta på The Eagle, Black Swan såg vi i lördags, så ska vi skicka tillbaka och få nya filmer. Jag hoppas på Svinalängorna och kanske 127 timmar.

Som trogen bloggläsare kan du också prova Lovefilm kostnadsfritt! Använd presentkortet nedan. Tänk bara på att avsluta din prenumeration inom två månader för att undvika kostnader – om du inte vill fortsätta som prenumerant förstås 🙂

Presentkort - Lovefilm.

Det här gör en Buzzador.

Buzzar: Sötpotatis Nötkött

Nu har vi fått vår leverans av Nestlés barnmat Sötpotatis Nötkött, enligt tillverkaren ”en naturligt söt och nyttig varmrätt som inte innehåller något salt och bara naturliga ingredienser”. Dottern har gladeligen ätit av maten, så hon gillar den absolut! Vi fick även ett gäng provburkar att dela ut så vi har försett kusin Noelle och nästan alla småkompisarna med varsin burk – och jag vet att minst ett av barnen gillade maten.

Just den här maten är egentligen för barn från 6 månader, så den är snart lite väl finfördelad för Amanda som kan tugga större bitar… men den kanske dyker upp i en variant även för större bebisar?

Nestlés Sötpotatis Nötkött.
Nestlés Sötpotatis Nötkött. Bild från Buzzador/Nestlé.

Buzzador

Jag är sedan en tid tillbaka en så kallad Buzzador! Det betyder att jag via företaget Buzzador AB får prova nya produkter och tjänster, berätta om dessa för människor jag känner och sedan rapportera tillbaka vad folk tycker. Som Buzzador får jag inte betalt, utan gör detta för att jag tycker det är roligt.

Detta är såklart jättespännande och jag tänkte att jag ska berätta lite mer om de kampanjer jag ska vara med i under hösten här på bloggen. Så – what’s in it for you? Jo, ganska ofta får jag ett helt gäng varuprover av det som ska testas och om du är intresserad av produkten delar jag gärna med mig av proverna till dig! Det är bara att säga till.

Just nu väntar jag på en sändning av Nestlés barnmat Sötpotatis Nötkött och en kort prenumeration av tidningen Allas. Dessutom hoppas jag på att få testa tjänsterna Lovefilm och Digster… men där är jag inte uttagen ännu 🙂