Arkiv för Skönhet & lyx

Citerad i DV

Citat i Damernas Värld

Jag satte morgonkaffet i halsen när jag såg att jag är citerad i senaste numret av Damernas Värld! Coolt. Så roligt, min favorit bland glansiga magasin. Och kul att min franska lugg är himla trendig i år 🙂

The One

Käre maken har varit i Amsterdam hela veckan och lämnat mig allena med barn, katter, hus, hem och snöskottning. Men allt det är glömt och förlåtet när han kom hem med den här godingen till mig.

The One
Dolce & Gabbanas The One. En ny given favorit jämte D&G:s Light Blue som jag använt sedan tidernas begynnelse. Tack älskling!

Nyfriserad prinsessa

Lilla dottern vill ha lika långt hår som prinsessan Rapunzel och är helt på det klara med att då låste håret vårdas. Så idag har vi varit hos frisören och klippt topparna, inga problem att få det barnet att sitt still i stolen – hon är som ett tänt ljus. Särskilt då hon får både lockar, glitter och rosa färg i håret 🙂

Nyfriserad prinsessa
Nyfriserad prinsessa.

Fredagsfina fingrar

Har provat mitt nya fina ”födelsedagslack” idag, det är från OPI i nyansen Red Hot Rio. Hur fint som helst!

20140321-180429.jpg

Det (nagel)lackar mot jul

Julröda naglar.
Nu kära vänner är det mindre än två månader kvar till julafton! Det firar vi med vackert röda naglar i färgen ”Cranberry” från e.l.f.

Fina fingrar

Jag har kommit in i en period av idogt nagellackande igen, det är lite pyssel men riktigt roligt att ha fina fingrar.

Nagellack från OPI i nyansen My Private Jet.
Snyggt! OPI är ett av de bättre nagellacken, här i nyansen My Private Jet.

Höstfint hår

Jag har varit hos frisören för en mycket välbehövlig uppfräschning av håret. Det var lite slitet, glanslöst och visset – men nu! Nu har det fått färg och glans och allt det slitna är borta. Jag är redo att möta hösten!

Nyfriserad Lena.
Nyfriserad! Färgen i håret heter sammetsbrun. Jag gillar’t.