Arkiv för Kläder, skor & accessoarer

Sommarskor för söta fötter

Små fötter är otroligt söta. Och små fötter växer, så till den milda grad att alla gamla sommarskor är på tok för små till dottern. Sonen har inga sommarskor alls – eller jo vänta, han har ett par för stora sandaler 🙂 Dags att investera i nya skodon till kidsen. Sagt och gjort. 

 Söta sandaler och glittriga Hello Kitty-sneakers till dottern. Lycka!  

Urgulliga sandaler till sonen, som för övrigt stått på fötterna av egen kraft för första gången idag. Visserligen med stöd, men snart nog lär han få användning av skorna!

Mammas pojke

Att jag har en stor förkärlek för skor är väl ingen nyhet,men intresset verkar ha gått i arv – till båda barnen. Nu senast har Adam hittat guldgruvan i min klädkammare 🙂

 Mammas pojke Mammas pojke. ❤️

Hästfest i Göteborg

Nu i helgen har jag och ett härligt gäng vänner varit på vår årligt resa till Göteborg – shopping, Göteborg Horse Show, god mat, dryck och övernattning på finhotell. Så trevligt! Allt en toppenhelg ska innehålla…

Kvalitetsshopping på Esprit

…shopping…

Nya skor, givetvis Vagabond

…mer shopping…

…ett litet glas rött till lunchen…

…vackra hästar som dansar…

…och hoppar…

…svenska ekipage som vinner…

…lite rött och bubbel som avslutning på kvällen…

….sömn på hotell mellan krispiga lakan…

…hotellfrukost…

…horisontalläge framför Vinterstudion mellan frukost och brunch…

…bästa brunchen innan hemfärd.

Tror inte det blir mycket bättre än så. Vi planerar redan inför nästa år 🙂

Skodd för kallt väder

Den här vintern har jag skämt bort mina fötter med ett par nya ut-och-leka-i-snön-kängor, Salomon Sokuyi WP. Enligt tillverkaren klarar de att hålla fossingarna varma och goa i temperaturer ner till -18 grader. Hhittills är jag nöjd, de är bekväma, har bra grepp och är varma. Gött!

Salomon Sokuyi WP

Sommarpresent

Eftersom lilla dottern har tätt mellan födelsedag (23/12) och julafton har vi infört begreppet sommarpresent som delas ut på midsommarafton – bara för att väntan på paket inte ska bli toklång. Önskningarna detta år består av saker som har med prinsessor och feer och jag har plockat ihop en fint kit med vingar, trollspö, tyllkjol och krona.

image
Pastelligt så det förslår – kommer att bli populärt!

Vacker tid

Jag fick ett nytt mycket tjusigt armbandsur i födelsedagspresent av Mams och Hasse. Jag gillar’t!

Nytt armbandsur till mig!

Roligare med rätt utrustning

Det är kul att vara ute och springa och ännu roligare blir det med ”rätt” utrustning. Jag har hittat ett ordentligt blingat pannband att ha på mig nu när höstkvällarna börjar blir kalla och mörka.

Glitter och glam
Glittrigt pannband ger lagom glamour på löpturen.